Blank Image

Tech Icon

Networkprofs is een community van en door netwerkspecialisten. Wij organiseren diverse kennissessies in samenwerking met verschillende netwerkleveranciers zoals Cisco, Huawei, Avaya, Checkpoint, Watchguard en HP. Check de agenda en schrijf je in voor de komende events. De events zijn gratis en worden georganiseerd in de avonduren en voor eten wordt gezorgd!

Twitter Bird Logo

Tweet

  • Loading Tweets..

Huawei komt met quad-core MediaPad

Nog niet te koop, maar wel interessant voor netwerkprofs met een voorkeur voor tablets: De Huawei MediaPad 10 inch quadcore tablet. Met een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels een flink betere resolutie dan de huidige iPad, en een mogelijke concurrent van de iPad3 (?)

Voor een tablet heeft de Huawei MediaPad ook een behoorlijke set aan camera’s meegekregen. Aan de achterzijde van de tablet is een 8 megapixelcamera geplaatst die tevens geschikt is om Full HD video opnames mee te maken. Aan de voorzijde van de tablet is een 1,3 megapixel front-camera aanwezig voor video chats en video conferencing.

Ondanks de uitgebreide specificaties en het grote beeldscherm is de Huawei MediaPad 10 FHD niet zwaarder dan een gemiddelde andere 10 inch tablet. De Tablet weegt net geen 600 gram en is slechts 8,8 mm dik.

De Huawei MediaPad 10 FHD is alweer de vierde tablet die Huawei in korte tijd heeft gepresenteerd. De nieuwe tablet zal volgens Huawei vanaf het tweede kwartaal verkrijgbaar zijn in ‘geselecteerde markten’. De verkoopprijs van de tablet is nog niet bekend. (De S7 kost nu ca. 350 euro)